Përfshihuni në Funkwhale

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinFunkwhale po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

2415

Vargje

43

Gjuhë

2,1%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Funkwhale përmban aktualisht 2415 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 2,1%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Funkwhale, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip in Funkwhale