Përfshihuni në Funkwhale

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinFunkwhale po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

2152

Vargje

39

Gjuhë

2,9%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Funkwhale përmban aktualisht 2152 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 2,9%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Funkwhale, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti